Luk ikon
App Store badge Play Store badge

Privatlivspolitik

Hvad er en cookie?

Når du besøger bite, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies.

Hvordan bruger bite cookies?

Cookies hjælper os også med at analysere hvordan du som besøgende benytter vores hjemmeside, og er derfor alfa og omega for at vi kan optimerer vores brugeroplevelse heraf.

Vi hverken deler eller videresender personoplysninger på vore besøgende, medmindre der individuelt bliver givet samtykke. Vi indsamler aldrig personoplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en konkurrence eller lignende.

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af bite. Dette omhandler undersøgelser der skal være med til at forbedre vores tjenester og teknologier.

Hvordan beskytter bite mine oplysninger?

Ifølge lovgivningen opbevarer vi dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på en server med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål de blev indsamlet til afsluttes.

Vi opdatere og ændre løbende nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger, såfremt at lov og regler påkræver dette. Vi vil altid have en opdateret version af vores retningslinjer at finde på vores hjemmeside.

Hvem kan jeg kontakte for mere info?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger vi hare opsamlet på dig, bedes du rette henvendelse til . Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer der er registreret om dig, ligesåvel som du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.